Zwangerschap / kraamvrouw pakket
Zwangerschap / kraamvrouw pakket
Fijn starters pakket tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Voor een natuurlijke verzorging van moeder en kind.
€ 52,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Het aantal Sterren dat je voor dit product ontvangt is 10
Aantal: 
Bestellen
 
Starters-pakket zwangschap /  kraamvrouw

Inhoud: 
- Flesje biologische olie van Het Blauwe huis - 100 ml -  roos of goudsbloem
- Boek: Groeiwijzer - uitgave Christofoor -  van nul tot één jaar (2e hands in 2e - 3e druk) of van één tot vier jaar (nieuw in 7e herziene druk).
- Baby & Kind balsem / Huidbalsem - puur bijenwas produkt van Saar Soleares
- Warm waterzak klein - merk Fashy - baby roze of baby blauw

Toepassingen:
- De roos brengt harmonie en koestering aan wat je lief is: de groeiende buik, vermoeide benen, een litteken na de bevalling, emoties in het kraambed, een warm welkom aan de baby. Op de huid aanbrengen via de aromabroes, een kompresdoek, het plantenoliekompres (katoen) of door een ritmische en aandachtige massage.
- De goudsbloem heeft reinigende en verzorgende kwaliteiten. Behulpzaam tijdens de zwangerschap om striae te voorkomen. Ook fijn voor baby's billen, zo nodig in combinatie met een plukje heelwol.
- De Groeiwijzer is een prettig leesbaar boekje, geïllustreerd met innige tekeningen. Het beschrijft de ontwikkeling van het kleine kind in de eerste levensjaren vanuit de antroposofische ouder- en kindzorg. Er worden ook een aantal wikkels en uitwendige toepassingen voor het jonge kind in beschreven: de citroen-wikkel bij koorts - een oorkompres met ui - kamillebuikwikkel bij krampjes.
- De Baby & Kind balsem van Saar Soleares is een zeer geliefd verzorgingsprodukt bij ouders van jonge kinderen. Te gebruiken bij kapotte billen, pijnlijke tepels, berg, eczeemhuid.
- De roze- of lichtblauwe kruik verwarmt koude lichaamsdelen, een kompres, een baby-slaapplekje.
Lekker klein en handzaam en geheel vrij van kwalijke chemische stoffen. Extra zacht met een prachtige wollen overtrek (valt buiten het pakket; kan er los bij besteld worden). 

Een mooi en praktisch cadeaupakket voor moeder en kind!