Betalen
Als u een bestelling plaatst, ontvangt u van ons per e-mail een ontvangstbevestiging.
U kunt op drie manieren betalen:

- iDEAL
Als u betaalt via iDEAL kunnen we voorradige artikelen direct leveren. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u veilig en snel kunt afrekenen. U betaalt via uw eigen bank, net als bij internetbankieren. Alle gegevens staan al klaar bij een betaling. Banken die iDEAL aanbieden zijn o.a. Triodos, ABN AMRO, Rabobank, SNS bank, Fortis en ING.

- Overmaken
Mocht het betalen per iDeal onverhoopt mislukken (door een storing bij iDeal of als u de betaling heeft afgebroken) dan graag het bedrag "los" overmaken op NL03 TRIO 0379 4422 56 op naam van Boek & Wikkel o.v.v. factuurnummer.
Stuur dan wél even een mail naar info@wikkelfee.nl met de vermelding dat u heeft betaald per bank, want dat bespoedigt de verwerking van uw bestelling.

- PayPal
Een handige en makkelijke betaling.

- Vooraf betalen
Dat kan: op NL03 TRIO 0379 4422 56 op naam van Boek & Wikkel o.v.v.factuurnummer. Zodra het bedrag bij ons binnen is, wordt uw bestelling verzonden. Stuur heel graag een mail naar info@wikkelfee.nl, met de notitite dat u betaald heeft; dat bespoedigt de verwerking van uw bestelling.

Klanten buiten Nederland kunnen ook per bank betalen.
Dan heeft u de volgende gegevens nodig:
IBAN: NL03TRIO0379442256
BIC: TRIONL2U
Bank: TRIODOS BANK N.V.

Verzenden en verpakken
Wikkelfee rekent € 7,50 voor Pakket; €4,95 voor Brievenbuspakket.  
 
We proberen zo duurzaam mogelijk met de middelen om te gaan, door hergebruik van doosjes en plastic verpakkingen én natuurlijk het opvulmateriaal van de groene Maisfluffies die bij het gft kunnen. 

Verzenddagen: Bestellingen ma-di-do-vr  voor 16.00 uur gedaan, gaan dezelfde dag weg. 

Zelf afhalen
U kunt uw bestelling - na afspraak - ook afhalen in Zutphen, Zweedsestraat 2-21. 
Geef dat aan bij de optie van verzenden: ophalen in Zutphen. Wij nemen dan contact met u op. 

Verzendkosten buiten Nederland
Moet een bestelling worden verzonden naar een bestemming buiten Nederland, dan gelden afwijkende verzendkosten. Deze worden altijd aangegeven bij het bestellen vòòr het afrekenen. Een paar voorbeelden:
België: € 10,00.
Duitsland: € 12,50
Denemarken, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland: € 20,00
Overig Europa: € 24,00

Ruilen en retour zenden
U kunt de door u bestelde producten binnen 14 dagen aan ons retourneren indien u om een of andere reden niet tevreden bent. De producten moeten ongebruikt en in de originele verpakking retour worden gezonden. Neem in dat geval vóóraf contact op met Wikkelfee. U kunt de materialen na overleg aanbieden bij het postkantoor. De kosten voor het retourzenden zijn voor de verzender. Nadat u gemeld heeft dat u een zending terugstuurt, en wij de zending daadwerkelijk hebben ontvangen, maken wij de aankoopkosten naar u over. 

Klantenkaart 
U spaart bij Wikkelfee automatisch sterren. Bij ieder product staat aangegeven hoeveel sterren u cadeau krijgt bij uw aankoop.
Iedere ster is € 0,10 waard. Bij volgende bestellingen kunt u de gespaarde sterren inleveren en de korting incasseren. Of u kunt uw tegoed laten groeien om in één keer alle sterren in te leveren bij een grotere bestelling.
De sterren worden automatisch bijgeschreven op uw klantenkaart.
U kunt zien hoeveel sterren u heeft, door in te loggen op uw account.

Verzilveren van sterren en cadeaubon of actiecode
Om uw gespaarde sterren of actiecode te kunnen verzilveren klikt u op de winkelwagen. Daar krijgt u het formulier om ze te verzilveren. 
Als u de button "bestellen" heeft gekozen, klikt u op "ga terug" om bij het formulier te komen waar u alsnog kunt verzilveren.

Algemene voorwaarden