Castorolie
Castorolie
Al eeuwenoud: Brengt licht en warmte tot in de organen. Geschikt voor kompressen op darmen, borsten en baarmoeder.
‚ā¨¬†16,50
‚ā¨¬†16,00
Prijs per stuk

Voorraad : 23

Het aantal Sterren dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
 
Castorolie = Wonderolie
100ml
Natural Heroes

Ingrediënten:
Biologische Castorolie, koud geperst uit het zaad van de Ricinus Communis, Tocoferol (vitamine E), gemengd met biologische zonnebloemolie (gecertificeerd door EcoControl).

Wonderolie is de Nederlandse vertaling van Castor- Ricinusolie. Onder de naam Palma Christi (palm van Christus) gebruikte Edgar Cayce (intuïtief genezer vorige eeuw) deze olie intensief in zijn werk met patiënten. Ook Dr Christiana Northrup van het lijvige boek "Vrouwenlichaam - Vrouwenwijsheid" noemt de wonderolie meerdere malen.

Wonderolie heeft een uniek chemisch profiel. Het  is rijk aan riconolzuur, een stof die alleen in de castorolie voorkomt, dat een positief effect heeft op verschillende processen in je lichaam. Bovendien straalt wonderolie wit licht uit, net als daglicht. Wit licht is natuurlundig gezien een combinatie van alle zichtbare kleuren. Bij uitwendig gebruik dringt het witte licht diep door tot in de onderliggende weefsels, tot in de lichaamscel. Daar geeft het energie af, waardoor beweging wordt gestimuleerd en blokkades kunnen worden opgeheven.

Uitwendige toepassingen:
- De lever "openen" om het lichaam te kunnen zuiveren van afvalstoffen,dus tijdens een detox-kuur.
- Bij goedaardige klachten van het borstweefsel - mastopathie
- Bij onregelmatige of extreme baarmoederlijke bloedingen
- Bij het uitblijven van zwangerschap. Castorolie doorwarmt de baarmoeder.
- Bij obstipatie, om de stoelgang te bevorderen
- Na een operatie, om littekenweefsel en verklevingen te voorkomen.
  Castorolie helpt ook goed bij oud littekenweefsel.
- Op de longen, om overtollig slijm af te voeren bij bronchitis
- Bij spierpijn verzacht het de spieren
- Beschermt de huid tegen veroudering
- Maakt de huid vrij van bacteriën en herstelt de onrustige huid 
- Stimuleert een gezonde hoofdhuid en haargroei/conditie door omega 3, 6 en 9 vetzuren
- Bevordert de groei van wimpers
- Verzacht de pijn bij artritis
- Versterkt het immuunsysteem
- Bij een niet goed werkende schildklier

Gebruik:
Stap 1 is een voorbereidende stap:  3 weken lang - dagelijks een wonderoliekompres op de lever aan te brengen. Hiermee wordt de lever in optimale conditie gebracht, om het lichaam te kunnen zuiveren van afvalstoffen (detox).
Satp 2:  na de detoxfase van de lever breng je 2 tot  maximaal 5x per week - een wonderoliekompres aan op het orgaan of lichaamsdeel waar de aandacht naar uitgaat: longen, lever, borsten, baarmoeder, litteken, schildklier, pijnlijke artrose-plek.
Omwikkel het oliekompres met een wollen wikkelset of wolvlies breed en leg er naar behoefte een warm waterzak tegenaan. Duur van deze pakking: 1 uur of langer indien gewenst.
Een wonderoliepakking is een krachtige methode die altijd beweging in het lichaam bewerkstelligt. Je moet er zeker voorzichtig mee omgaan als je een hoge bloeddruk hebt. Als je twijfelt, gebruik de pakking dan in het begin 10 minuten, zodat je kunt bepalen hoe je je dan voelt. Na deze methode (en vaak tijdens) ervaar je meestal een diepe ontspanning. Pijnen en krampen worden verzacht en zakken weg.

- Behandeling van je haar met wonderolie: breng wat olie aan op je vingertoppen en masseer daarmee de hoofdhuid. Zo creëer je een haarmasker, dat je een paar uur kunt laten zitten of breng het in voor je naar bed gaat en was het de volgende ochtend met shampoo uit.
- Bij de verzorging van wimpers breng je de wonderolie elke dag aan met een ongebruikt en schoon mascaraborsteltje. Je kunt dit ieder dag doen. Vermijdt contact met de ogen.

Contra-indicaties voor het gebruik van wonderolie: zwangerschap, menstruatie, hoge bloeddruk.
De wonderolie is niet geschikt voor de bodyolie-broes.
Alleen voor uitwendig gebruik en dan is het ook een wonder van een olie!